Sydens sol, varme og ægte feriestemning. Ferie i Middelhavet er den ultimative ferie til dig der vil opleve lidt af det hele.

Middelhavet – den perfekte ferie

Storbyer, landsbyer, strande, masser af charme og ø-hop, kultur og oldgammel historie, masser af sol og vand, shopping og flotte bygninger, farverige og hyggelige gademarkeder, høje flotte klipper og idylliske badebugter, fantastiske og smukke landskaber med dejlige citron- og oliventræer, spansk tapas, græsk gyros, italiensk pasta og pizza og mange andre ting er alle synonymer for en ferie i Middelhavet.

Middelhavet har så mange perler af originale rejsemål og som er perfekte til en dejlig familieferie eller ferie med vennerne.

Villaer med pool er et oplagt valg til en fantastisk ferie! Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om.

For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.
Vi har villaer med plads til hele familien og alle vennerne også, så overvejer du at samle hele holdet, så har vi plads til jer alle.

Vores fantastiske ferieboliger i Middelhavet

Ferie i Grækenland byder på alt fra verdens mest moderne, antikke hovedstad Athen til gyldne, uspolerede strand, billedskønne øer med landsbycharme og en venlig lokalbefolkning. Og uanset om du vælger en ferie på fastlandet eller på øerne, så skal du glæde dig til de græske specialiteter som souvlaki, moussaka, tzatziki, gyros og ikke at forglemme en cremet frappe. Snyd heller ikke dig selv for at smage på græske vin, som er vældig undervurderet i Danmark, men bestemt er værd at gå efter.

Vi har et udvalg af forskellige ferieboliger i Grækenland som vi personligt varmt kan anbefale. Der er noget for enhver smag og rangerer fra at have super service, fantastisk beliggenhed, som er autentiske, familieejede steder og villaer med privat pool. Du kan tage på ferie til den historiske og smukke hovedstad Athen og bo i en villa med privat pool. Tage til det billedskønne og maleriske ø-paradis Santorini som ligner et postkost og bo i en villa med privat pool. Tage til den hyggelige ferieø Kreta med lækre strande og bo i en villa med privat pool.

Ferie i Spanien er det rene ferieparadis

Fantastiske strande, lækker tapas, hyggelige strandpromenader, fantastiske smukke strande, gode shoppingmuligheder, smukke omgivelser og ej at forglemme dejlige drinks og masser af god vin altså med andre ord ægte livsnyderi. I mange år har danskerne valfartet til Spanien for at holde ferie bl.a. for sol, strand og varme.

Vi har et udvalg af forskellige ferieboliger i Spanien som vi personligt varmt kan anbefale. Der er noget for en hver smag. Du kan tage på ferie på Kanarieøerne og bo helt fantastisk i en villa med privat pool. Tage til danskernes favorit ferieø Mallorca med ægte feriestemning og total afslapning og bo i en villa med privat pool. Tage til den hyggelige og lokale ø Menorca lige nordøst for Mallorca som er kendt for sine restauranter og en charmerende og fredfyldt atmosfære og bo i en villa med privat pool.

Ferie i Italien er det perfekte sted at nyde en velfortjent ferie

Uanset om du ønsker at udforske kanalerne i smukke Venedig, prøve lækker mad fra Firenze, eller læne dig tilbage på en skøn strand på Sicilien. En af Europas mest kendte kulturer, Italien handler om at nyde øjeblikket med dine nærmeste, og familien er enormt vigtigt her, så det er oplagt med en familieferie.

Vi har fantastiske ferieboliger i Lazio regionen som vi personligt varmt kan anbefale. Lazio regionen er mest kendt for den historiske og smukke hovedstad Rom men du kan også nyde de dejlige sandstrande, de hyggelige kystbyer, det smukke grønne bagland med vinmarker og pittoreske byer, på de fine grønne bakker, hvor cypresser i snorlige rækker peger lige op i himlen.

Middelhavet – ferier med garanteret havudsigt

En anden fantastisk ferieform, som ofte også starter i Italien, er en krydstogtferie. Her er de mest populære byer at starte sit krydstogt fra Rom eller rettere Civitavecchia og Venedig. Vi har samlet et afsnit som vi kalder ”kombi rejser”, hvor man kan kombinere og bo i en villa med privat pool, også tage et krydstogt rundt i skønne Middelhavet bagefter, eller før.

Uanset hvad du er til på din ferie har vi noget til dig. Tag et kig og tøv endelig ikke med at kontakte os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov på ferien.