Find drømmerejsen til Grækenlands fastland og Athen her hos Villamedpool.dk. Se nogle af vores ekstraordinære ferieboliger her.

Athen og omegn

Athen er på en gang storbyferie, kultur, museums, cafeer og græske delikatesser, men også spektakulære villaer med egen pool, ferieboliger lige ved fantastiske strande og det indbydende, knaldblå vand.

Dionysos-teateret, Akropolis og museerne er selvfølgelig noget af det man skal opleve, men på en rejse til Athen venter meget mere end antik græsk kunst og kultur. Her er altid noget nyt at se og opleve. Gå en tur gennem byen og find dine egne favoritsteder blandt barer, tavernaer og travle handelsgader. Athen har nemlig to ansigter – et om dagen og et om natten.

Når mørket falder på, bliver stemningen anderledes afslappet og stemningsfyldt på byens pladser, caféer og restauranter, og pludselig føles støj og trafikkaos langt væk.

Shop løs:
Athen er lige en by for de shoppinglystne, og det meste ligger i gå-afstand fra centrum. På Syntagma Square kan du købe alt fra hvidløgsranker til Armani-jakkesæt, og i markedsgaden Monastiraki finder du alt fra tøj og tæpper til antikviteter, skulpturer og guld. I Kolonaki ligger modebutikkerne næsten oveni hinanden, og i den gamle bydel Plaka kan du bl.a. besøge den populære torvehal.

Ferieboliger, villaer og hoteller:
Vi har samlet et udvalg af forskellige ferieboliger, som vi personligt kan anbefale og som ikke nødvendigvis er 5* produkter, men som rangerer fra at have super service, fantastisk beliggenhed,  som er autentiske, familieejede steder og til villaer med pool.

Personlige tips fra os til jer:
Vil du forkæle dig selv efter alle kunstens regler, tager du metroen til Kiffisias, hvor du kan shoppe og slentre i byens fineste bydel. Smagsløgene har også noget at se frem til, for her vrimler det med gode restauranter, så er spørgsmålet bare hvilke af de græske specialiteter du skal sætte tænderne i, souvlaki, moussaka, tzatziki, gyros og eller hvad med en skøn cremet frappé (kold kaffe).

Interesseret?
Kontakt os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så sidder vi klar til at guide dig til dit græske eventyr!

Måske du også kunne være interesseret i:

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image