Feriebolig Mallorca – ferieøen, der har alt!

Fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, et energisk natteliv og Palma de Mallorca, som er en storby, som har noget til enhver.

Feriebolig Mallorca – året rundt

Du kan rejse til Mallorca året rundt, men mange vælger at rejse hertil mellem april og oktober. Rejser du i begyndelsen af sæsonen, bliver du mødt af blomstrende mandeltræer, mild varme og en golfsæson, som indledes allerede i februar/marts.

Rejser du lidt senere, er det i stedet det livlige forlystelsesliv, lune middelhavsbølger og spændende udflugtsmål, der venter. Højsæsonen er i slutningen af juni, hele juli og de første 3 uger af august. August måned er Middelhavsområdet industriferie, hvor vores er fra slut juni og hele juli og første uge af august.

I efterårssæsonen er her stadig lunt, men tempoet er lidt lavere, og mange vælger at udforske de mindre kendte dele af øen. Uanset hvornår du besøger Mallorca, så kan du godt glæde dig til en god ferie.

Udforsk Mallorca

Mallorca byder på en lang liste af uspolerede naturoaser, små bjergveje, søvnige byer og klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter. Øen lægger også scene til et utal farverige markeder med alt fra håndværk til grøntsager, og er du vininteresseret, skal du besøge en af øens vingårde og købe en flaske eller to af øens vin med hjem.

Vi kan varmt anbefale at leje en bil sammen med villaen, så du kan køre rundt i dit eget tempo og udforske øen. Bestiller du gennem os, får du en problemfri oplevelse og vores bedste råd med i leje prisen. Du kan også se og sammenligne priser på billeje HER.

Mallorcas strande

Gode strande finder du hele vejen rundt langs Mallorcas dejlige kystlinje. I nord strækker de kilometerlange strande sig fra Puerto Pollensa via Alcudia og hele vejen til Can Picafort. På øst- og vestkysten venter klippefyldte badebugter med krystalklart vand, mens Playa de Palma i syd løber næsten helt ind i øens hovedstad. Men uanset hvor I vælger og bo, så er der ikke langt til en af de mange gode strande på øen.

Mallorca er heldigvis ikke større, end at man kan rejse fra den ene del af øen til den anden på en times tid, så én eller to ugers ferie og en lejebil giver dig mange muligheder for strandelskeren eller hvis I vil opleve øen i jeres eget tempo.

Middelhavskøkken når det er bedst

Sæt dig til rette på en af de mange tapasbarer i Palma og nyd det spanske køkken – på Mallorca har du aldrig langt til den nærmeste restaurant. Her sætter man en ære i at tilberede enkel mad med lokal tilknytning og naturligvis fisk og skaldyr fra Middelhavet. Lad dig ikke narre af, at nogle restauranter ser lidt beskedne ud; det er ofte her, du får de mest mindeværdige madoplevelser.