Find drømmeferien til Santorini her hos Villamedpool.dk. Se nogle af vores ekstraordinære ferieboliger her.

Santorini

er en af de absolut mest billedskønne øer i det Græske Øhav, kendt for de blåmalede kirketårne som er foreviget på et hav af billeder. Øen har dramatiske klippevægge, lækre strande, spændende lokale vine og er naturligvis begunstiget med det mundvandsløbende græske køkken.

Personlige tips fra os til jer:
Tag til den charmerende lille landsby Oia, som ligger på toppen af klipperne og byder på en fantastisk udsigt over havet, de omkringliggende øer og vulkaner. Tag en pause og nyd udsigten samtidig med du smager på den lokalt bryggede øl Volkan eller sætter tænderne en af de græske specialiteter som halloumi, moussaka og den stegte ost saganaki. Det kan også anbefale at prøve øens lækre oliven, tomater, kapers og vindruer.

Ved solnedgang skal du smage øens vulkanske vine mens du nyder en helt fortryllet solnedgang.

Strandferie:
På den anden side af øen er kysten flad med sorte lavastrande, som vidner om øens oprindelse fra et kæmpe vulkanudbrud for mange tusinde år siden. Der findes også en rød lavastrand, som bestemt også er et besøg værd. Vandet er fyldt med farverige fisk, så tag snorklen med og nyd livet under havets overflade.

Santorini anbefales især til par, venner og familier med lidt større børn.

Ferieboliger, villaer og hoteller:
Vi har samlet et udvalg af forskellige ferieboliger, som vi personligt kan anbefale og som ikke nødvendigvis er 5* produkter, men som rangerer fra at have super service, fantastisk beliggenhed, som er autentiske, familieejede steder og til villaer med pool.

Interesseret?
Kontakt os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så sidder vi klar til at guide dig til dit græske eventyr!

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image

Måske du også kunne være interesseret i:

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image