Ferie i Spanien fastlandet, De Baleariske Øer & Kanarieøerne

Se vores brede program af villaer med pool og håndplukkede ferieboliger i Spanien her.

Feriebolig Spanien

At leje en villa med pool I Spanien er et billigt og meget komfortabelt alternativ til en almindelig hotelferie. Findes der nogen der ikke gerne vil bytte et lille hotelværelse, ud med en dejlig feriebolig med egen pool, hvor der er masser af plads til og samle familien eller et hold af gode venner? Uanset hvilken type ferie I ønsker jer, findes der mange fordele ved og leje en feriebolig i Spanien.

Rejser man den store familie sammen, så findes der mange villaer med mange soveværelser, egen pool og med masser af plads omkring jer hvor jeres børn kan lege alt det de vil og I kan slappe af og nyde hinanden.

Det er også et fremragende valg hvis I rejser mange venner sammen som en stor gruppe, her kan I få ro og privatliv, eller hvis I vælger en villa som ligger tæt på byen,så kan I også hygger jer sammen og nyde godt af jeres egen pool, have og privat parkering.

Spanien har alt

Indrømmet, vi er kæmpe fan af Spanien, og derfor vil vi gerne vise jer hvad landet har at byde på. Det er ikke kun for solen og varmen at vi er fans, landet byder jo på alt, uanset hvilken ferie der ønskes. Spanien er blandt de lande flest danskere rejser til både i sommer- og vintermånederne for at holde ferie og slappe helt af. Pulserende og dynamiske storbyer, små hyggelige landsbyer, fantastiske strande, flotte bjerge der kan bestiges, masser af kultur og historie, betagende natur, lækre restauranter med velsmagende mad fra det spanske køkken herunder især tapas og sidst men bestemt ikke mindst de dejligste øer, hvor der er dømt ægte feriestemning og total afslapning er meget af det Spanien har at byde på. Faktisk er landet verdens tredjestørste producent af vine og sangriaen kommer også herfra, så vin og drinks kommer du bestemt ikke til at mangle på en ferie til Spanien.

I Spanien holdes der Siesta som er en pause der ligger efter frokost, og Siestaen bruges til hvile eller søvn for at undgå døgnets varmeste timer. Det er en fast tradition hos den spanske befolkning, og gader samt stræder er lukket ned, men bare rolig spaniolerne er utroligt gæstfrie, og meget venlige overfor turister. Det betyder også at deres hverdag er lidt længere, da den går hen over aftenen grundet eftermiddagspausen, og der vil derfor være godt gang i gaden hen på aftenen og spaniolerne spiser ofte ret sent, men du er jo på ferie, så der er jo ikke noget der skal nås dagen efter.

Danskernes favorit ferieø er også beliggende i Spanien nemlig Mallorca der byder på fantastiske strande, lækker tapas, hyggelige strandpromenader, gode shoppingmuligheder, storbyen Palma og ej at forglemme dejlige drinks og masser af god vin. Lige nordøst for Mallorca ligger Menorca som også er en dejlige ferieø i Spanien med masser af charme og en fredfyldt atmosfære og som er kendt for sine restauranter.

Feriebolig Spanien – året rundt

Vi har et udvalg af forskellige ferieboliger i Spanien som vi personligt varmt kan anbefale. Der er noget for en hver smag. Du kan tage på ferie til Kanarieøerne (Gran Canaria og Lanzarote) og bo helt fantastisk i en villa med privat pool. Tage til danskernes favorit ferieø Mallorca med ægte feriestemning og total afslapning og bo i en villa med privat pool. Tage til den hyggelige ø Menorca med en charmerende og fredfyldt atmosfære og bo i en villa med privat pool.
At leje en villa med pool i Spanien er et billigt og meget komfortabelt alternativ til en almindelig hotelferie. Findes der nogen der ikke gerne vil bytte et lille hotelværelse ud med en dejlig feriebolig med egen pool, hvor der er masser af plads til og samle familien eller et hold af gode venner? Uanset hvilken type ferie i ønsker jer, finder der mange fordele ved at leje en feriebolig i Spanien.

Rejser man den store familie sammen, så findes der mange villaer med mange soveværelser, egen pool og med masser af plads omkring jer, hvor jeres børn kan lege alt det de vil og i kan slappe af og nyde hinanden.

Det er også et fremragende valg hvis i rejser mange venner sammen som en stor gruppe, her kan i få ro og privatliv, eller hvis i vælger en villa som ligger tæt på byen, så kan i også hygge jer sammen og nyde godt af jeres egen pool, have og privat parkering.

Villaer med pool er et oplagt valg til en fantastisk ferie!

Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om.
For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.
Vi har villaer med plads til hele familien og alle vennerne også, så overvejer du at samle hele holdet, så har vi plads til jer alle.
Tag på det lokale marked og forsyn jer med de lækre lokale råvarer, som i nemt kan tilberede i jeres eget private køkken.

Uanset hvad du er til på din ferie har vi noget til dig. Tag et kig og tøv endelig ikke med at kontakte os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov på ferien. Feriebolig Spanien. Se mere om Spanien her