Rejser til Florida her! Villamedpool.dk tilbyder uendelige muligheder for ferie i Florida med et hav af forskellige Villaer med Pool at vælge imellem.

Rejser til Florida

Florida bliver også kaldt “solskinsstaten” eller “The Sunshine State” og det er med god grund for gennemsnitstemperaturen ligger på 26 grader og Florida har næsten 1200 km med fine og lækre sandstrande. Ferie i Florida er populært og det kan vi godt forstå. Florida er kendt for mange ting, men især de fantastiske strande, verdensklasse golfbaner, shopping, Art Deco området og de ikoniske livreddertårne i Miami samt de fantastiske temaparker som bl.a. Disney World, Universal Studios, SeaWorld og Space Centeret ved Orlando for ikke at nævne Everglades med airboats og alligatorerne, men også klimaet gør en en rejse til Florida helt perfekt.

Floridas klima og den varme Golfstrøm

Golfstrømmen er en sand velsignelse for Florida, da det er Golfstrømmen som giver varme til Floridas kyster om vinteren. Den varme Golfstrøm bevæger sig sydpå langs Floridas vestkyst i den Mexicanske Golf og ned til sydspidsen og op af østkysten, det gør at temperaturerne i vinterhalvåret er varmere i Florida end i resten af fastlandet af USA. Det er desuden Golfstrømmen vi kan takke for at badevandet ved Floridas kyster året rundt ligger på temperaturer fra 22 grader og op til 32 grader varmt vand og derfor perfekt til en ferie i Florida.

Villaer med pool  er et oplagt valg til en fantastisk ferie!

Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om. For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.
Vi har Villaer med Pool med plads til alle. Er I en stor familie som skal samles eller flere vennepar som rejser sammen, så har vi masser af villaer som passer til jeres behøv og ønsker.

Vi har Villaer med Pool i hele Florida, men især i Orlando får I meget for pengene

Når I bor i en Villa med Privat Pool i Orlando, så kan I naturligvis vælge at blive i huset og hygge jer på amerikansk stil med grill og poolparty, men en tur uden for villaen byder på et hav af aktiviteter for Orlando er fyldt med oplevelser for store og små, her er forlystelsesparker i massevis og man kan hurtigt bruge en hel uge på at være barn igen. Et godt råd er, at udvælge et par parker hjemmefra og bestille billet inden I tager afsted. En tur ud til Kennedy Space Center hvorfra den amerikanske rumfartsadministration NASA opsender hovedparten af de raketter og rumfærger, USA sender ud i rummet er bestemt også et besøg værd. Og er du alligevel herude, så tag en tur på stranden fx Cocoa Beach, som er en ca. 10 km. lang sandstrand.

Villaer med Pool i resten af Florida

Vi har Villaer med Pool i hele Florida, så hvad enten du vil bo i  Miami, Ft. Lauderdale, Naples, Tampa, Sarasota, Saint Petersburg eller Clearwater for blot at nævne et par af de mest kendte steder, så kan Villamedpool.dk hjælpe dig med din rejse til Florida. Da vi har gode samarbejdspartnere i hele staten tilbyder vi også ferieboliger i de mindre områder, så blot kontakt os hvis du har et sted i tankerne, som vi ikke har på listen. Vil du fx gerne have lange sandstrande så langt øjet rækker, så kan vi anbefale vestkysten af Florida, og får I trang til sjove oplevelser her, så kan I prøve forlystelsesparken Bush Gardens. Det er også på vestkysten at man kan svømme med søkøer, som virkelig er en helt speciel oplevelse.

Florida

Rejser til Florida – hvorfor? Der er mange grunde til at Florida er så populært, en af grundene er at Florida har i gennemsnit 230 solskinsdage om året – denne del af Amerikas sydkyst er fantastisk til en forlystelsesparkfyldt familieferie eller et solskinnet parferie. Og det er før vi overhovedet har nævnt strandene, som er lange, sandede og – hvis du virkelig er heldig – stjernebesat. Strut dine ting på Miami Beach, hvor palmetræerne er lige så høje som cocktailsne.

I Orlando finder du Walt Disney World Resort og Universal Studios for blot at nævne to verdensberømte attraktioner. Uanset hvor du bor i Florida, vær forberedt på en helt ny verden af ​​sjov.

Det er også enormt populært at tage på cruise fra Florida til Caribien. Se mere her

Kulturen i Florida

Florida er et knudepunkt for kreativitet og for berømtheder. Det fantastiske vejr gør det til det perfekte sted at producere kunst af alle slags, inklusive tv og film. Fra Ace Ventura: Pet Detective til Scarface, der er ingen mangel på storskærmsproduktioner med Miami Beach eller Downtown Orlando som baggrund.

Ariana Grande, Jim Morrison, Eva Mendes og Jason Derulo er nogle af Sunshine State’s højt profilerede beboere, men det er ikke kun skuespillere og popstjerner, der trækkes af til livet ved havet; Ernest Hemingway skrev fem af sine berømte romaner i Key West.

Kulturen her har tendens til at være en blanding af amerikansk og latino livsstil (sammen med andre påvirkninger, såsom Caribien), hvor mange lokale taler spansk såvel som engelsk.

Gloria Esteban – en elsket superstjerne med cubanske rødder – bor også i Florida. Du har helt sikkert hørt hende synge, selvom du ikke genkender hendes navn; hendes band Miami Sound Machine populariserede hymnen til skolediskoteker og bryllupper overalt – The Conga.

Billeje

Vi anbefaler altid at man lejer en bil sammen med sit ophold, dette kan enten gøres ved bestilling eller også kan du selv bestille lejebil på vores side via dette link → BESTIL BILLIG BILLEJE.