Villamedpool.dk tilbyder rejser til hele Thailand. Du kan vælge mellem ferieboliger, villaer med pool og hoteller.

Fine sandstrande

Shopping til lave priser, god mad og fascinerende seværdigheder er alle gode grunde til at rejse til Thailand, men hovedattraktionen er uden sammenligning de fantastiske strande. Her er strande i alle afskygninger; lange, korte, brede, smalle, mennesketomme og velbesøgte. Vandet er lækkert og klart – perfekt til dykning eller snorkling, enten fra stranden eller på en arrangeret bådudflugt.

Det thailandske køkken

Menukortene på mange thailandske restauranter er nærmest uendeligt lange, men du vil hurtigt opdage, at det drejer sig om forskellige temaer og varianter af de samme retter. De fleste retter er bygget op omkring rejer, kylling, svinekød, oksekød eller grøntsager, som serveres med nudler eller ris. Du kan klare dig for meget få penge, når du spiser i Thailand, så længe du vælger de små, lokale restauranter eller gadekøkkener i stedet for de store restauranter med hvide duge. Lad dig ikke narre af indretningen; det er ofte de mindste og mest beskedne restauranter, der serverer den bedste mad.

Ferie i Khao Lak

Khao Lak er kendt for sine kilometervis af hvide palmefyldte strande. I centrum finder du et natmarked og mange hyggelige restauranter. Lige bag Khao Lak ligger Khao Sok nationalpark, hvor du finder tæt jungle og rislende floder. Khao Lak ligger kun 80 km fra Phuket lufthavn og 150 km fra Krabi lufthavn.

Ferie i Hua Hin

Hua Hin frister med en lang sandstrand, flere golfbaner, shopping og restauranter. Byen ligger ved Siambugten syd for Bangkok og er blevet et andet hjem for mange danskere. Hua Hins gågade i centrum forvandles hver aften til et farverigt asiatisk natmarked, hvor du kan købe alt fra saronger til blæksprutter, pomelofrugter og thailandske wokretter.

Hvis du har tænkt dig at spille golf i ferien, er der flere baner i og omkring Hua Hin, f.eks. Royal Hua Hin, Black Mountain, Lake View, Springfield og Majestic Creek.

Hua Hin kan med fordel kombineres med Bangkok hvis du vil du have endnu mere ud af din ferie, kan du kombinere en uge i Hua Hin med nogle dage blandt templer, gademarkeder og shoppingcentre i travle Bangkok.

Ferie på Phuket

De, der vi have lange strande, markeder, natklubber, shoppingcentre og et uendeligt udvalg af restauranter, finder det på Phuket. Her er også rolige oaser fyldt med fuglekvidder og små huller-i-væggen med rygende varm thaimad.