fbpx
Villa med poolVilla med pool
Forgot password?

Feriebolig-Grækenland, Santorini, Oia, feriebolig med panorama udsigt og top beliggenhed (2-5 personer)

Available Rooms

No Rooms Found
Feriebolig Santorini
3 stjerne
Middelhavet, Santorini

Disse ferieboliger har en suveræn beliggenhed i Oia, hvor du har panoramaudsigt over det Ægæiske Hav fra din egen private terrasse.
Formidable solnedgange, restauranter og caféer lige om hjørnet,  gør disse ferieboliger til det ideelle valg på Santorini for dig der gerne vil bo midt i det hele.

Populære faciliteter:
Panoramaudsigt
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Terrasse
WiFi

Faciliteter:
De traditionelt byggede ferielejligheder ligger på Caldera-klippen i den naturskønne landsby Oia og tilbyder elegant indrettede lejligheder med gratis trådløs internetadgang og panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav.

Lejlighederne åbner ud til store terrasser med liggestole og har buer, indbyggede senge og traditionelle træmøbler. Samtlige ferieboliger har opholdsområde samt veludstyret tekøkken med køleskab, brødrister og elkedel. Faciliteterne omfatter aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler.

Ferieboligerne:
Der findes lejligheder med plads fra 3-4 personer (1 soveværelse) og så findes der et hus med plads til 5 personer (2 soveværelser). Alle ferieboligerne har havudsigt.

Området:
Oia er nok det mest kendte sted på Santorini og findes på utallige billeder med de kridhvide huse og koboltblå tage. Oia ligger højt oppe på en klippe på nordspidsen af Santorini og har en svimlende udsigt over havet og solnedgangen. Husene klynger sig til klipperne oven for det gamle vulkankrater, og mellem dem løber smalle stræder, hvor en ny flot udsigt venter rundt om hvert hjørne. Det er en helt særlig oplevelse at nyde en middag på en af de mange restauranter, tilberedt af lokalproducerede råvarer, med udsigt over havet og vente på solnedgangen.

Ammoudi-stranden ligger under 1 km derfra, men kan føles lidt væk da lejlighederne jo er beliggende højt oppe.

Der er masser af shopping muligheder og spisemuligheder i nærheden og den nærmeste restaurant og café er kun små 400 meter væk.

Andre spændende steder du kan besøge på Santorini:
Vil du opleve en helt unik strand, så tag til Cape Columbo stranden, som er en ‘vild’ strand. Den er helt fantastisk og meget malerisk med store, stejle klipper og næsten sort sand. Helt klart et besøg eller flere værd

Besøg vinområdet Pyrgos, som ligger omgivet af vingårde, der fremstiller de kendte Assyrtiko-hvidvine, besøg fx Santo Vingård og smag på de lokale herligheder. Byen har  stejle, middelalderlige stræder, der huser vinbarer, tavernaer, gallerier og butikker. Landsbyen er beliggende højest på hele øen og man har derfor en fantastisk udsigt til øens mange herligheder.

Afstand til JTR lufthavn:
Santorinis lufthavn JTR-Santorini National ligger ca. 25 minuters kørsel væk. En taxi koster ca. 40-50 Euro per vej per vogn.

Billeje og parkering:
Vi anbefaler altid, at man lejer en bil sammen med sit ophold, dette kan enten gøres ved bestilling eller også kan du selv bestille lejebil på vores side via dette link → BESTIL BILLIG BILLEJE.
Bemærk, der er ikke parkering ved denne feriebolig, men der findes offentlige parkeringspladser i nærheden.


Prisniveau 12.595 – 19.995 DKK per uge

Inkluderet:
Der findes lejligheder med plads fra 3-4 personer (1 soveværelse) og så findes der et hus med plads til 5 personer (2 soveværelser). Alle ferieboligerne har havudsigt.
Ferieboligerne har WiFi, aircondition, fuldt udstyret tekøkken, hårtørrer, køleskab, sengetøj og håndklæder, kaffemaskine/elkedel og tv.

Ikke inkluderet:

Turistskatter – betales direkte på stedet.
Byen pålægger en skat: ca. 1.50 EUR pr. indkvartering pr. nat

Der opkræves et skadesdepositum på EUR 300 ved ankomst. Dette svarer ca. til 2231.03 DKK. Hele beløbet betales tilbage ved udtjekning, så længe der ikke er påført skader på overnatningsstedet.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

Regler og vilkår:

Gyldigt billed-ID og kreditkort, debetkort eller kontant depositum kan være påkrævet ved indtjekning til dækning af påløbende udgifter

Bemærk at priserne styres af udbud og efterspørgsel, så priserne er vejledende og oplyses endeligt ved bestilling.

Check-ind & check-ud: 14:00 → 00.00 & udtjekning mellem kl. 08.00-11.00

Bestil et tilbud og få skræddersyet et tilbud ud fra dine ønsker og få en ferie med mere plads og tid til hinanden.

Kontakt os hvis du ønsker tilbud ved færre/flere personer.

Se flere ferieboliger på Santorini her

Policies of Feriebolig-Grækenland, Santorini, Oia, feriebolig med panorama udsigt og top beliggenhed (2-5 personer)

Amenities of Feriebolig-Grækenland, Santorini, Oia, feriebolig med panorama udsigt og top beliggenhed (2-5 personer)

Guest Reviews (0 reviews)

Please write FAQ here
Feriebolig santorini udsigt oia

Feriebolig-Grækenland, Santorini, Oia, feriebolig med panorama udsigt og top beliggenhed (2-5 personer) Middelhavet, Santorini

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo