Find drømmerejsen til Grækenland her hos Villamedpool.dk. Se nogle af vores ekstraordinære ferieboliger her.

Feriebolig Grækenland – fastland og øerne

Vi indrømmer det, vi ❤ Grækenland  og derfor vil vi gerne vise jer hvad landet har at byde på.

I charmerende Grækenland finder du alt fra verdens mest moderne, antikke hovedstad Athen til gyldne, uspolerede strande, billedskønne øer med landsbycharme og en venlig lokalbefolkning. Uanset om du vælger en ferie på fastlandet eller på øerne, så skal du glæde dig til de græske specialiteter som souvlaki, moussaka, tzatziki, gyros og ej at forglemme en cremet frappe. Snyd heller ikke dig selv for at smage på græsk vin, som er vældig undervurderet i Danmark, men bestemt værd at gå efter.

Vi har et udvalg af forskellige ferieboliger i Grækenland som vi personligt varmt kan anbefale. Der er noget for enhver smag og rangerer fra at have super service, fantastisk beliggenhed, autentiske familieejede steder og villaer med privat pool. Du kan tage på ferie til den historiske og smukke hovedstad Athen og bo i en villa med privat pool. Tage til det billedskønne og maleriske ø-paradis Santorini som ligner et postkost og bo i en villa med privat pool. Tage til den hyggelige ferieø Kreta med lækre strande og bo i en villa med privat pool. Der er dømt ægte feriestemning og total afslapning langt væk fra hverdagen.

Villaer med pool er et oplagt valg til en fantastisk ferie!

Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om.
For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.
Vi har villaer med plads til hele familien og alle vennerne også, så overvejer du at samle hele holdet, så har vi plads til jer alle.

Tag et kig eller kontakt os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så kan vi tage en snak om dine ønsker. Læs mere om Grækenland her.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image