Book din drømmerejse til Italien hos os. En villa med pool er et oplagt valg til en fantastisk ferie.

Italien

Med masser af historie, kultur og solskin, som du kan nyde godt af, er Italien det perfekte sted at nyde en velfortjent ferie. Uanset om du ønsker at udforske kanalerne i Venedig, prøve mad fra Firenze – eller læne dig tilbage på en strand på Sicilien, finder du det hos os, vi har noget til alle i Italien.

Behøver vi virkelig sige noget om italiensk mad? Ja, bestemt. Enkelhed er nøglen her, og mens retter varierer efter region, får man overalt i Italien friske og sæsonbestemte ingredienser og de mest velsmagende retter. Så slap af og nyd noget frisk lavet pasta, som kun mama kan lave det eller bestil dig noget friskfanget fisk og skaldyr, mens du nipper til et lækkert udvalg af lokalt producerede vine, mums.

En af Europas mest kendte kulturer, Italien handler om at nyde øjeblikket med dine nærmeste. Med tusinder af års historie og berømte byer, der går endnu længere tilbage end det romerske imperium, vil du aldrig være langt fra god mad, god kunst og smuk natur.

Familien er enormt vigtig her, og måltiderne nydes ofte af store familiegrupper. Nonna, eller ‘bedstemor’, står for madlavningen, mens resten af ​​familien deler historier om deres dag. Arkitektonisk er Italien fantastisk og er fyldt med smukke og gamle bygninger og kirker rundt om hvert hjørne, så du kan godt begynde og glæde dig til Italien, dog kan en rejse til støvlelandet godt være meget vanedannende.

Toscana

Få italienske regioner inkarnerer frodige landskaber, varieret landbrug og billedskønne omgivelser i samme grad som Toscana. Derfor er det et oplagt sted og holde en fantastisk ferie f.eks. på en ægte italiensk agriturismo, hvor du kan komme tæt på den forvandlingen af naturens rigdomme der bliver til vin eller lækre fødevarer. Det skal dog også være afslappende, når du er på ferie, og mange agriturismo’er i Toscana har i dag swimmingpool, hvor du kan køle dig ned på en herligt varm sommerdag.

Toscana er blandt andet kendt for de ekstraordinære gode vine. Derfor er det selvfølgelig en oplagt mulighed, at din agriturismo i Toscana kan være en vingård. På denne måde kan du nyde de magiske dråber i autentiske omgivelser. Der er nu engang ikke meget, der siger ”Toscana” og ”ferie” som et velsmagende glas vin indtaget på en vingård et sted i Toscana, mens du kobler af til cikadernes aften sang.

En anden fantastisk ferieform, som ofte også starter i Italien, er krydstogtferie. Her er de mest populære byer og starte sit krydstogt fra Rom eller rettere Civitavecchia og Venedig. Vi har samlet et afsnit som vi kalder “kombi rejser“, hvor man kan kombinere og bo i en villa med pool, også tage et krydstogt rundt i Middelhavet bagefter.