Rejser til Dubai. Med Villamedpool.dk kan du rejse til Dubai året rundt. Bo i vores villaer med egen pool eller håndplukkede ferieboliger.

Rejser til Dubai

Vidunderlandet, hvor drømmeferier bliver til virkelighed, Dubai-ferier tilbyder det bedste fra begge verdener med et kosmopolitisk byliv og uberørte strande lige ved siden af storbyen. Dubai er stolt af at være et af de syv kongeriger i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og er et fyrtårn med enestående skønhed. Tag et eventyr ude på sandklitterne, shop i store indkøbscentre, eller tag en bådtur og se solnedgangen. Her er virkelig noget for enhver at udforske, hvad enten du er på familieferie eller romantisk getaway.

Dubai er en perfekt til familieferier. Rejs med småbørn eller teenagere her vil børn i alle aldre blive forelsket i byen af guld. Hvorfor ikke tage et eventyr i Legoland Dubai, Atlantis Aquaventure Waterpark eller IMG Worlds of Adventure? Når alt kommer til alt er alt større og bedre her, og det inkluderer også forlystelsesparker. Én ting er helt sikkert, uanset hvor du tilbringer din familieferie i Dubai, vil du værdsætte de minder, I laver sammen for evigt.

Når det kommer til luksusferie, så er Dubai i en klasse for sig. Private strande. Deluxe spa-centre. Infinity pools. Ja, Dubai’s hoteller og villaer har det hele. Her får du den bedste kombination af storbyferie og overdådig strandferie. Der er en bred vifte af femstjernede hoteller og villaer at vælge imellem, med fantastisk, personlig service, der kun kan findes i Dubai.

Dubais forskelligartede kultur tiltrækker turister fra hele kloden. I Dubai findes et lækkert varieret udvalg af restauranter overalt i byen. Den pulserende Sheikh Zayed Road er et fremragende sted at starte for restauranter i høj kvalitet. For fusion madlavning, prøv Nobu, Zoco eller Enigma, eller for autentiske lokale smag se efter steder, der serverer shawarma, falafel og tabbouleh. På spillesteder som Bubbalicious og Brasserie 2.0 er verden din østers (eller hummer, hvis du foretrækker det), med et ufattelig udvalg af mad at vælge imellem.

Selvom det traditionelt er et land der ikke er kendt for sin alkohol, kan cocktailentusiaster og vinkendere stadig nyde et glas eller drinks i de udpegede områder i byen, hovedsageligt i hotelbarer og klubber.

Dubai har sine rødder i islamiske og arabiske traditioner og er blevet et verdenscenter for kultur og innovation. Gæstfrihed er en yderst vigtig del af kulturen, så besøgende finder hurtigt ud af, at de lokale er behageligt indbydende og høflige.

Smukke moskeer deler skyline med moderne skyskrabere, der perfekt viser de to sider af denne by. Shop i de futuristiske indkøbscentre eller prut om prisen ved soukboderne, der typisk har krydderier, tøj eller parfume. Gammelt og nyt, en Dubai-ferie viser dig, at dette fantastiske sted har det hele.

Ting at lave i Dubai

Besøg Burj Khalifa

Burj Khalifa holder titlen som den højeste bygning i verden og når imponerende 830 meter op i højden og er definitionen af ​​storslåethed. Sørg for at booke på forhånd for at se de magiske udsigter over Dubai øverst oppe i denne utrolige struktur. At se bygningen er en oplevelse i sig selv, men at besøge toppen er noget, der varer evigt.

Udforsk Palmeøerne

De største menneskeskabte øer i verden, Palmeøerne, er et ganske fantastisk syn. Besøg sandstrande, på det luksuriøse Atlantis Hotel, The Lost Chambers Aquarium og det fantastiske Aquaventure Waterpark på The Palm Jumeirah. Eller for at få en ægte fornemmelse af øernes skala er der spændende helikopterture som kan arrangeres, for at se den forbløffende ø, set fra fugleperspektiv.

Gå gennem Al Fahidis historiske distrikt

Midt i forgyldte biler og moderne skyskrabere, kan du tage et forfriskende kig på den historiske side af byen i Al Fahidi Historiske Distrikt. Traditionelle bygninger, autentiske arabiske caféer og restauranter, museer, kunstudstillinger og meget mere findes i distriktet. Sørg for at holde øje med festivaler som Sikka Art Fair for et ægte udstillingsvindue for den lokale kultur.

Gå på indkøb i Dubai Mall

Shopping får en ny betydning i Dubai Mall, hvor luksusbutikker og lokale butikker viser deres varer i et af de største shoppingcentre i verden. Udover butikker kan du også vælge en af ​​mange toprangerede restauranter eller caféer, her er virkelig noget for enhver smag. For de yngre og for dem, der måske ikke er fan af shopping, er indkøbscentret også hjemsted for fantastisk underholdning, herunder en skøjtebane, virtual reality-park og endda et akvarium!

Du kan også tage på cruise fra Dubai, se mere her

Rejser til Dubai