Tyskland er perfekt til kør-selv-ferie, miniferie, vinferie og slotsferie, og vi har håndplukket nogle helt fantastiske steder til dig. Naturen varierer fra bølgende vinmarker, til snoede floder og smukke bjerge med små idylliske landsbyer. Se nogle af vores fantastiske ferieboliger her.

Rejser til Tyskland

Tyskland er et oplagt valg til en fantastisk ferie og ikke et land man bare skal igennem. Vi har udvalgt nogle helt unikke steder i Mosel-området, som med garanti vil give en oplevelse for livet. En ferie i Moselområdet er meget populært og med rette, for floden danner rammen for den skønneste ferie – hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Floden bugter sig igennem omgivelserne, hvor idylliske og pittoreske små byer omkranses af grønne vinmarker der bølger på begge sider af floden og på toppen ses de gamle middelalderborge.
Du kan nemt udforske området på vandre-, cykel- og sejlture på Mosel, byerne ligger ikke langt fra hinanden.

Tag på slotsferie, vingårdsferie eller flodkrydstogt i vinlandet!

Vil du have en ferie udover det sædvanlige, så bo på et nærmest eventyragtigt slot, beliggende helt ud til Moselfloden, med vinmarker i baggrunden. Eller hvad med at bo en familieejet vingård, gået i arv fra generation til generation, og hvor du stadig kan smage gårdens egen produktion.

Vil du se lidt mere af området uden selv at skulle køre for rundt, så tag med på det skønneste flodkrydstogt, som bringer dig fra den ene charmerende by til den anden, kombinationen af skiftende natur og kulturelle oplevelser, opleves ikke bedre på anden måde. Skibet glider stille fra den ene vinby til den anden og vinsmagninger hører selvfølgelig med til programmet! Det er svært at beskrive, men forestil dig stemningen, når man sejler stille forbi de gamle borge på bjergtoppene, de autentiske små byerne med bindingsværk og små hyggelige gader. Turen skal opleves og mærkes i stedet!

Kontakt Villamedpool.dk på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk eller endnu bedre, kig forbi vores kontor på Vermlandsgade 51, 2 sal, 2300 København S, så tager vi en kop kaffe og snakker om jeres ønsker og muligheder.