Find drømmeferien til Kreta her hos Villamedpool.dk. Se nogle af vores ekstraordinære ferieboliger her.

Kreta

Hos Villamedpool.dk har vi samlet et udvalg af forskellige ferieboliger på Kreta, som vi personligt kan anbefale. Stederne er ikke nødvendigvis 5-stjernede produkter, men rangerer fra at have super service, fantastisk beliggenhed, autentiske, familieejede steder og til villaer med pool, hvor du kan holde den perfekte, ferie i private og rolige omgivelser. Mulighederne er mange, valget er helt dit!

Villaer med pool på Kreta er et oplagt valg til en fantastisk ferie!

Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om. For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.
Tag på det lokale marked og forsyn jer med de lækre lokale råvarer, som I nemt kan tilberede i jeres eget private køkken.

En rejse til Kreta er noget helt unikt.

Denne store, naturskønne ø har både større byer med myldrende liv og mindre småbyer hvor livet går lidt langsommere og hvor du kan beundre de små kirker og nyde duften af røgelse. Over det hele finder man de fantastiske strande og det krystalblå hav som er perfekt at snorkle ved, en smuk og varieret natur og spændende seværdigheder, som gør Kreta til det perfekte rejsemål.

Klimaet på Kreta er perfekt til en ferie det meste af året, med frodig vegetation om foråret og behagelige temperaturer til langt ind i efteråret.