Kombi rejser

Mere ferie i samme rejse. Brug dine værdifulde feriedage på at kombinere flere rejsemål eller rejsemåder på en og samme ferie. Det er ret enkelt, f.eks. en uge her og en uge der. Antallet af kombinationsmuligheder er mange og her har vi præsenteret et lille udvalg. En uge med liv og glade dage og en uge med ro og afslapning. Valget er dit.

Storby, strand, sol, hav, pool, afslapning og ikke mindst fantastisk feriestemning. Oplev mere på én og samme ferie. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvor rejsen skal gå hen eller sågar hvad man ønsker at opleve, derfor er en kombirejse perfekt til dig der gerne vil opleve flere destinationer og en masse oplevelser på en gang. Vi tilbyder en fantastisk kombi af flere ferieformer som vi brænder for nemlig krydstogt og villa med pool. Oplev dobbelt så meget, få mere ferie i samme rejse og brug dine værdifulde feriedage på at kombinere flere rejsemål eller rejsemåder på en og samme ferie og få fantastiske oplevelser både til vands og til lands.

Ferie med havudsigt

En kombirejse er ret enkelt, f.eks. en uge her og en uge der, så du kan altså både få et krydstogt og en villa med pool på en og samme ferie, det synes vi er den bedste kombination af ferie. Antallet af kombinationsmuligheder er mange, og her har vi præsenteret et lille udvalg. En uge med liv og glade dage ombord på et fantastisk krydstogt og havudsigt så langt øjet rækker plus en uge med ro, afslapning og masser af plads i din egen villa med pool, der er noget for en hver smag og der er dømt ægte feriestemning. Valget er helt dit, og du bestemmer helt selv om du vil starte med krydstogt, og derefter tage en villa med pool eller om det skal være omvendt. Vi står mere end klar til at hjælpe og guide dig, og kan altid skræddersy din rejse som du ønsker.

Vi har udvalgt de vigtigste rederier, og har håndplukket vores egne favoritter blandt et hav af sejlruter og skibe jorden rundt. Hvad enten du er til sol og strand, storbyferie, ø-hop, uforglemmelig natur, korte eller lange ture, så findes der et krydstogt til dig. Krydstogter er det oplagte valg for både børnefamilier, generationsfamilier og for par, samt hvis man rejser mange venner sammen. Du kan se vores store udvalg af krydstogter rundt om i hele verdenen lige her: KRYDSTOGTER I HELE VERDEN.

Håndplukket ferier

Vi har flere fantastiske villaer med pool rundt omkring i verdenen, som vi personligt varmt kan anbefale, så der er helt frit valg. Villaer med pool er et oplagt valg til en fantastisk ferie! Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren hygge og hvad du ellers lige drømmer om.
For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”. Børnene kan plaske rundt i poolen, spille bold og lege lige så meget de har lyst til, mens du kan læne dig afslappet tilbage uden at være bekymret for om de forstyrrer andre.

Vi har villaer med plads til hele familien og alle vennerne også, så overvejer du at samle hele holdet, så har vi plads til jer alle. Stederne er ikke nødvendigvis 5-stjernede produkter, men rangerer fra at have super service, fantastiske beliggenheder, er autentiske familieejede steder og villaer med pool, hvor du kan holde den perfekte ferie i private og rolige omgivelser.

Uanset hvad du er til på din ferie har vi noget til dig. Tag et kig og tøv endelig ikke med at kontakte os på 60 519 523 eller info@go-cruise.dk, så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov på ferien.