Se kampagne priser på billeje her

Inkluderet i prisen

 Fri kilometer

 Autohjælp

 Ansvarsforsikring

 Ingen skjulte gebyrer

 Gratis afbestilling (gælder ikke Hertz & Thrifty)

 Skatter og afgifter

 Tyveri forsikring

 Sikker og hurtig bekræftelse

*se aktuelle lejebetingelser i søgemaskinen

Billig Billeje

Velkommen til villamedpool.dk – på denne side kan du søge og sammenligne priser på billeje i hele verden. I vores søgemaskine ovenover, kan du se priser fra over 1600 biludlejningsselskaber.

Bemærk venligst at hvis du bestiller din lejebil via vores søgemaskinen ovenover, så bestiller du din lejebil direkte hos CarTrawler. Lejebiler fra CarTrawler skal I selv bestille og det er ikke noget vi kan bestille for jer. Dette skyldes at man registrere sit Mastercard, som tages med på rejsen, direkte i bookingen hos CarTrawler.

Med 4 enkle trin kan du sikre dig den billigste og bedste billeje.

1. Søg priser

2. Bestil

3. Bekræft

4. Ordrebekræftelse, så nemt er det og du kan gøre det hele her på siden.

Kontaktoplysninger CarTrawler

Se din bestilling eller administrer din reservation hos CarTrawler her.

-CarTrawler har en dansk kundeservice, som har åben 24 timer i døgnet – året rundt. Ring på 4331 0406.

FAQ om billeje

CarTrawler er verdens største udbyder af billig billeje

Så snart CarTrawler har modtaget din betaling, modtager du en bekræftelse på din e-mail, samt et link til en side på CarTrawler, med din voucher. Du skal hente denne voucher, printe den ud og tage den med til biludlejningsfirmaet, på stedet hvor bilen skal afhentes.

CarTrawler er din garanti for, at der altid står en lejebil parat til dig, der hvor du skal bruge den, når du skal bruge den. I stedet for at du selv skal går ind og sammenligne priser hos alle biludlejningsselskaber, har du med villamedpool.dk, det hele samlet ét sted.

Når du bestiller en lejebil igennem CarTrawler så er prisen altid en total pris inkl. alle lovpligtige forsikringer og uden skjulte gebyr. Med mindre andet er angivet er lejebilen inkl. fri kilometer. Du kan altid benytte filter i søgemaskinen til at finde nøjagtig den bil, som opfylder dine behov, og i step nr. 2 kan du nemt se hvad der er inkl. i prisen på den valgte bil.

Bemærk at villamedpool.dk ikke kan hjælpe med bestillinger foretaget gennem CarTrawler. Her skal du kontakte CarTrawler direkte via de kontaktoplysninger du finder her på siden.

Find din næste ferie med mere plads og jeres egen pool her på siden. Start HER