Havila Capella

Havila Capella er et helt nyt og bæredygtigt skib (bygget i 2020), med plads til 640 gæster ombord fordelt på 179 kahytter. Miljøet er tænkt ind alt fra designet af skroget, så det sejler så energi-effektivt som muligt til at sejle med LNG (flydende naturgas), til at opvarme og køle ved hjælp af havet.

Ombord
Her bor, sover og spiser du i omgivelser som spejler naturen som der sejles forbi. Interiøret er inspireret af havet, himmelen, fjeldene og gletsjerne, og maden der serveres, er lokale specialiteter fra byer og bygder som du ser udenfor vinduerne. Fra loungestolene under glastaget har du udsigt til nordlys og midnatssol — eller måske vil du hellere nyde synet fra jacuzzien som varmes op af overskudsvarme? Der er naturligvis et promenade- og udsigtsdæk hvis du vil nyde naturen udenfor og en observations lounge, hvis du hellere vil tage udsigten ind i varmere omgivelser. Her kan du slappe af og nyde udsigten under glastaget som giver dig direkte udsigt til nordlyset, stjernehimmelen eller sommernatten farvet af midnatssolen.
Har du brug for at bevæge dig lidt og få forbrændt noget af den lækre mad, så er der fitnessrum, naturligvis med store vinduer, så du stadig kan få naturen med, selvom du træner.

Kahytter
Ombord på Havila Capella får du ro og nattesøvn i de store kahytter, som har et stilrent nordisk design. Alle kahytterne har gratis WiFi, tv og garderobe samt alm. kaffe/te. Deluxe Suiterne har roomservice inkluderet (alle andre kahytter betaler et gebyr) og altid plads i specialrestauranten.
Se mere om kahytterne – dit hjem ombord – her

Mad ombord
Der lægges stor vægt på at maden også skal være en oplevelse i sig selv og afspejle det område der sejles i, du vil derfor kunne smage traditionelle retter fra de lokale byer langs kysten. Samtidig går Havila meget op i bæredygtighed og derfor indeholder menuerne lokalt fremskaffet og fremstillet mad og er noget af det bedste Norge har at byde på. Er du en foodie, så kan du med fordel tage med på en af de mange udflugter, som netop har fokus på de norske herligheder. Skibet har en hovedrestaurant, som er inkluderet i rejsens pris (dog ikke på havn-havn turene) og en specialrestaurant (mod tillæg) og en cafe & bageri ombord. Du får en lækker helpension bestående af morgenmad, frokost og aftensmad. Alm. Kaffe, te og vand er også inkluderet.

Oplevelser i land
I hver havn venter en række spændende oplevelser, som mange har drømt om hele livet. Du kan bl.a. komme på hvalsafari, opleve midnatssolen, køre på snescooter over fjeldene og prøve en hundeslædetur i nordlysets skær.

Du kan vælge at gå i land selv, eller tage del i rederiets udflugter (mod merbetaling). Selvom udflugterne ikke er det billigste, så anbefaler GO-Cruise, at du udvælger nogle udflugter arrangeret af rederiet, da du virkelig for noget på oplevelsen. Tag f.eks. med på kongekrabbesmagning eller tag på snescootertur ud på isen til tejnerne og træk dem op sammen med de lokale fiskere, prøv isfiskning i Arktis, tag på udflugt til snehotellet i Kirkenes og kom til midnatskoncert i ishavskatedralen i Tromsø. Da skibet lægger til havn flere gange om dagen, så er der rig mulighed for rigtigt at få oplevet Norges vidunderlige kystbyer.
Se mere om udflugter her