Bagageopbevaring – I hele verden

bagage opbevaring

Bagageopbevaring – nemt, hurtigt og online

Kender vi det ikke alle, vi er tjekket ud af hotellet eller krydstogtskibet og flyet flyver først i aften. Nu har man nogle timer hvor man kan shoppe, spise en god frokost eller hvad man nu har lyst til. Det eneste man ikke gider er og slæbe sin kuffert med rundt. Nu har vi også løsningen på det. Klikker du på billede ovenover, så kommer du ind og kan bestille billig bagageopbevaring i hele verden.

Du kan bestille for 1 time eller for flere dage af gangen, det er op til dig. Din kuffert er ovenikøbet forsikret og det tager bare 3 enkle trin, så er der booket bagageopbevaring der hvor du skal bruge den.

Denne service tilbyder GO-Cruise & Villamedpool.dk sammen med LuggageHero. Når du bruger ovenstående link booker og bestiller du direkte hos LuggageHero og har du spørgsmål eller andet om din bestilte bagageopbevaring, skal du henvende dig direkte til LuggageHero, bemærk at GO-Cruise eller Villamedpool.dk ikke kan yde support på ydelser tilkøbt hos LuggageHero.

Du kan live chatte med LuggageHero direkte på deres side eller skrive en email til dem på contact@luggagehero.com hvis I får behov for at kontakte dem.